העדר הפרשות לפני הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/02/2018 | 09:47 | מאת: העדר הפרשות -סימן להריון

שלום , אני אמורה לקבל מחזור שבוע הבא אבל כבר לא מתאפקת יותר וחייבת לשאול , אין לי הפרשות בכלל , אני ממש יבשה לחלוטין , האם זה פשוט מעיד שאין הריון כי אם היה אז היו הפרשות שקופות או לבנות ? בנוסף אתמול בעת קיום יחסים הריזור היה אדוק ויבש 😔 האם יש עוד סיכוי להריון או שהסימנים מראים שזה לפני ווסת

27/02/2018 | 21:07 | מאת: ד"ר ליבנה שפט הלר

כדאי להמתין בסבלנות ולראות אם הרית בבדיקה ביתית או בדיקת דם במידה ויהיה איחור בוסת. לא תמיד ניתן לצפות מראש את ההריון .

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה