אשמח לעזרה דופק איטי שבוע 5+5

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/01/2018 | 14:51 | מאת: סיון

הייתי בשבוע שעבר בבדיקת רופא מכיון שלפי החישוב שלי הייתי אמורה להיות כבר שבוע 7+ אך מסתבר שלפי בדיקת אולטרסאונד אני בשבוע 5+5 נצפה שק הריון בתוך הרחם והרופא אמר שרואה דופק אך יחסית איטי וממש ממש צריך להתמקד בכדי למצוא את הדופק שאני יבוא שוב בעוד שבועים השאלה שלי האם יש מה להלחץ שהדופק איטי או של שבוע הזה זה בסדר...? אני ממש לחוצה לא יודעת איך אוכל להמתין שבועיים... אשמח לעידוד ועזרה :)

אין מה להילחץ בשבוע כל כך מוקדם בקושי אפשר לראות דופק עוד שבועיים יראה אחרת לגמרי

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה