כדורים לייבוש חלב - דחוף

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/01/2018 | 15:25 | מאת: סיסי

שלום. ילדתי לפני שבוע וחצי. חמישה ימים לאחר הלידה קיבלתי מרופטת המשפחה מרשם לדוסטניקס לקחתי חצי כדור פעמיים ביום במשך חמישה ימים ועוד חצי כדור ביום השישי כשגיליתי שהייתי אמורה לקחת רק שני כדורים (הרופאה רשמה 6 כדורים ל3 ימים, כדור שלם פעמיים ביום, לאחר התייעצות עם מחלקת יולדות לקחתי חצי כדור) רציתי לשאול האם זה מסוכן שלקחתי מינון גבוה יותר? התחילו לי כאבים באזור הפטמה בשד השמאלי ורציתי לדעת אם זה קשור. תודה.

אם סימת ולא קרה כלום אז בסדר הכאבים בפטמה לא קשורים אבל אם נמשך רצוי לבדוק

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה