האם יש נזק בצרבות בהריון ללא טיפול

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/12/2017 | 10:26 | מאת: צרבות

מאז ומתמיד אני סובלת מצרבות, לא נבדקתי על ידי מומחה. בהריון הן כמובן מאד מאד התגברו ואני סובלת מהם כמה פעמים בכל יום. קיבלתי מהרופא תרופה שמותרת בהריון (גביסקון) אבל אני מעדיפה להמנע כמה שאפשר מתרופות בהריון אלא אם כן המצב בלתי נסבל. השאלה שלי אם אני גורמת נזק לעצמי או לעוברי באי- טיפול בצרבת. אודה לתשובתך.

את לא גורמת נזק אבל אין שום סיבה לא לטפל. זה סבל נוראי. ועדיף זנטק או לוסק - הן יעילות יותר.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה