שינה על הגב בהריון מתקדם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/12/2017 | 07:40 | מאת: אנאל

שלום, זה הריון רביעי שלי בשליש האחרון (אני חושבת חודש שביעי) אמרו לי שלא טוב לישון על הגב ניסיתי לישון על הצד, לא הולך, וממילא תוך כדי שינה אני מתהפכת חזרה לגב לי זה לא מפריע לישון על הגב, אני מרגישה טוב, לא קשה לי לנשום ולא מרגישה שינוי בלחץ דם. מרגישה תנועות עובר לגמרי רגיל גם אם שוכבת ככה. ככה היה גם בהריונות הקודמים. אני לא שמנה מאד ואין לי בטן גדולה (אם זה משנה משהו) האם זה מסוכן לעובר אם אשן על הגב?

אם את מרגישה טוב אין בעיה. כמו שציינת את ממילא מחליפה תנוחות לאורך השינה אז אין משמעות לכיון שבו תרדמי

אם את מרגישה טוב אין בעיה לישון על הגב. כמו שאמרת את ממילא מחליפה תנוחות במהלך הלילה אז זה לא ממש משנה איך תרדמי.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה