כאב בטן אחרי אוכל בערב

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/12/2017 | 07:56 | מאת: סיון

כבר יומיים כואב לי הבטן העליונה בקיבה נראה לי אחרי אוכל בערב . שאני אוכל בסביבות שעה 21 וחצי ארוחה אחרונה אתמול אכלתי סלט עם ביצה קנוי בארומה וכואב כרגע גם בבוקר, מה זה יכול להיות? צריך ללכת להיבדק או לחכות שיעבור עשיתי שלשום אולטרסאונד וצוואר הרחם תקין ותרבית שתן גם תקין

קצב ריקון הקיבה בהריון איטי יותר לכן יש תחושת כובד אחרי ארוחה מאוחרת. אולי יש מרכיב של צרבת. לא נשמע לי דחוף אבל צייני בפני הרופא שלך ואולי כדור סותר חומצה יקל עלייך

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה