מקלוני תירס בהריון ושאר...

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

19/12/2017 | 22:40 | מאת: יסמין

שאלה מקלוני תירס של מקדונלס מותר בהריון? כי נראה לי הם היו מעט לא עשויים והבנתי שמכינים את זה מביצה למרות שממה שאני יודעת זה מגיע מוכן פשוט מחממים את זה בשמן דבר שני בכל המזונות רשום עלול להכין ביצים כמו מרציפן עם שוקולד מריר שקניתי במיוצר בגרמניה ומליון דברים כל עוד זה לא במרכיבים עצמם וזה מגיע מהסופר באריזה סגורה זה מותר? אני כבר מפחדת לאכול חחח

19/12/2017 | 22:46 | מאת: סיון

ושאלה נוספת מותר בשבוע 17 אם אני הולכת לצימר להיות בבריכה מחוממת בטמפרטורה 33 מעלות שזה מתחת לחו גוף בערך 5-10 דק? ולגקוזי שאנחנו ממלאים מים בעצמנו שלא יהיו חמים מידי בלי הזרמים או עם?

נתחיל מהסוף - מותר להיות בבריכה ובגקוזי. שימי לב לא לשהות זמן רב כי עלולה להיווצר ירידת לחץ דם ותחושת עילפון. לגבי האוכל - לא בקיאה במרכיבי האוכל במקדונלדס. זה מטוגן אז סביר שעשוי... לגבי השאר - יש להמנע מביצים לא מבושלות . זה לא נמצא בכל כך הרבה מזונות... בהצלחה!

20/12/2017 | 15:40 | מאת: יסמין

כן מבינה. זה כמו שניצל תירס במרכיבים זה מגיע עשוי? ולגבי הבריכה וכו ההגבלה בערך ל10 דק?

בשניצל תירס זה עשוי ההגבלה היא לא בדקות אלא לפי מה שאת מרגישה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה