האם עלייה במשקל לא מעטה מדי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/12/2017 | 12:43 | מאת: בהריון

שלום דוקטור יקרה, אני רוצה לשאול לגבי עלייה במשקל בהריון. התחלתי את ההריון עם BMI תקין- 24 ומשהו. עכשיו אני שבוע 24, העליתי בינתיים 4 קילו. אני משתדלת לאכול טוב- נמנעת מעוגות, ממתקים, ומטוגנים אבל לא חוסכת באוכל ולא נשארת רעבה אף פעם... כלומר אוכלת די בריא בכמויות יפות. בהתחשב בכל זה, 4 קילו זה לא מעט מדי? העובר לא יסבול מעלייה כזו במשקל? וגם כמה מומלץ לי להעלות במשקל עד סוף ההריון תודה מראש

זה בסדק גמור. עיקר העליה מתרחשת בטרימסטר השלישי. העליה המומלצת עבורך היא סביב 12 קג ומה שעלית עד כה זה מצוין

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה