שק הריון שלא נצפה באולטרסאונד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/11/2017 | 13:12 | מאת: אלאור

שלום עשיתי בדיקת א"ס בשבוע 5+2 ונמצא שק חלבון גדול ולא נצפה שק הריון..נשלחתי לעשות בדיקת בטא נוספת והתשובה 7040..האם התשובה תקינה וזה מעיד גם על הריון תקין???

ערכי הבטא מאוד לא ספיציפים. אם עשית US בשבוע 5+2 ועדיין אין עובר יש לחזור על הבדיקות עוד שבוע. לעיתים גיל ההירון אינו מדויק. אם בעוד שבוע יש עובר - זה תקין, אם אין זה קרוב לוודאי לא תקין אבל המתיני שבוע נוסף לפני המסקנות.

28/11/2017 | 16:42 | מאת: אלאור

תודה על תשובתך..זו היתה הזרעה כך שהתאריך ידוע לנו..נקבע לנו תור רק בעוד 10 ימים..האם צריך לדאוג..

לא, 10 ימים זה טווח מצוין להערכה חוזרת

30/11/2017 | 13:52 | מאת: אלאור

תודה על תשובתך

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה