מעיינות חמים בשבוע 27-28

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/10/2017 | 14:49 | מאת: עירית

האם מותר להכנס לאתר ספא בו קיימים מעיינות חמים בטמפרטורה של 35-38 מעלות ? כמו כן האם מסאג בכיסאות שהם כמו מיטת מים יכולים להזיק לתינוק?

הי עירית ההמנעות מחום נובעת משתי סיבות - בשבועות צעירים בגלל הנזק בחום ליבה גבוה, וכן בשל ירידת לחץ דם אמהי בטמפ גבוהות. בשבועות שלך הסיכון לנזק מחום גבוה פחות משמעותי אבל ירידת לחץ הדם משמעותית יותר. ראשית זה תלוי במצב בריאותך הכולל ואם בחרת להיכנס אז לזמן קצר. לגבי מסאז בכסא - אם אין בעיות מיוחדות לא אמור להזיק אבל אלו דברים תלויי עוצמה ומשך שימוש. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה