לא מצליחה לישון על צד שמאל

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/10/2017 | 00:40 | מאת: לא מצליחה לישון

שלום אני בשבוע 16 מאוד לא נוח לי בשינה ולמרות ההמלצות על צד שמאל, לא נוח לי לישון על צד שמאל. אני ישנה על צד ימין כי גם על הגב לא נוח. מה יכולה להיות הסיבה שאני לא מצליחה לישון על צד שמאל? קראתי שלא מומלץ לישון על צד ימין. אני בתקופה האחרונה ישנה רק על צד ימין. מה עושים??? אספקת הדם לעובר נפגעה? איך ישנים??

הי, ראשית יש כריות למינהן שיכולות לעזור לך לתנוחה, אבל אכן כל עניין השינה משתנה בהריון ולוקח זמן למצוא תנוחה נוחה. את יכולה לישון על צד ימין - בוודאי בשבוע צעיר כל כך- ואם את מרגישה טוב הסיכון לפגיעה בעובר לא סביר. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה