לקונות מרובות בשליה- דחוף

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/09/2017 | 06:55 | מאת: איה

שלום, אני בהריון שבוע 14. הרופאה ראתה באולטרסאונד שליה עם לקונות מרובות. אני לאחר ניתוח קיסרי, אבל השליה היא בכלל אחורית. מה זה אומר לקונות? זה מסוכן? זה מראה על מום לעובר? חוץ מזה העובר נראה בסדר גמור לגילו.

לקונות יכולות להיות חלק מסמני נעיצות שליה אבל יש עוד אבחנה מבדלת. חכי לסקירה מוקדמת ואז תקבלי תשובה יותר מפורטת עם הנחיות מה לעשות. בהצלחה!

28/09/2017 | 08:59 | מאת: איה

בשבוע האחרון מאד התאמצתי, והרמתי את הבן שלי הרבה והוא מאד כבד... יכול להיות שזה בגלל זה?

לא סביר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה