הפרשה דמית וכאבי מחזור בשבוע 8

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/08/2017 | 13:56 | מאת: שבוע 8

אני בשבוע 8 ויש לי כאבים קלים כמו כאבי מחזור. לפני כמה ימים קיימתי יחסים ואחר כך הייתה לי קצת הפרשה דמית וורדרדה בכמות מעטה. האם זה מדאיג? יש לי תור לרופא רק עוד שבוע. מה לגבי קיום יחסים? אני פוחדת שלא תהיה הפלה.

הי מותר לקיים יחסים בהריון וכאבי מחזור הם נפוצים מאוד בשבוע צעיר. עם זאת אין לדעת האם מתרשחת הפלה או שהכל תקין - לשם כך עלייך להיבדק. אין דחיפות. בנוסף הפרשה לאחר קיום יחסים מצריכה התסכלות על הצוואר והחלטה בהתאם. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה