דיקלקטין בהריון לא עוזר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/08/2017 | 12:29 | מאת: שרון

אני בשבוע 8 ולוקחת 4 כדורי דיקלקטין ביום (שניים לפני השינה, אחד בבוקר ואחד אחה"צ) הכדור לא עוזר לי בכלל. אני סובלת מבחילות לאורך כל היום ובערב גם מקיאה לפעמים. יכול להיות שעדיף שאפסיק ליטול את הכדור? יש סיכוי שהוא דווקא תורם לבחילה ולא מונע אותה? האם יכול להיות שזה בכלל לא עוזר לי? יש עוד אפשרויות לטיפול? תודה

הי שרון דיקלקטין טיפול יעל מאוד אבל כמו כל דבר הוא לא משפיע על כולן. בודאי שיש קווי טיפול נוספים גשי לרופא שלך והוא ייתן לך . בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה