סקר ביוכימי בעייתי לאחר שקיפות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/07/2017 | 20:14 | מאת: דנה

בת 37.9. שקיפות תקינה. עובי עורף 1.5 ממ. נצפתה עצם אף. סיכון משוקלל 1:665. בבדיקת הדם פאפ a יצא 2.58momובטא חופשי 5.82mom. סיכון לפי גיל 1: 200 ולפי גיל ובדיקות 1:420. מה מומלץ לבצע במצב כזה? האם לעשות מי שפיר? מה משמעות תוצאות בדיקות הדם? על מה הדבר יכול להצביע? אודה לתשובה

הי דנה רמות HCG גבוהות הוכלות בקורלציה להפרעות שליה כמו הפרעת גדילה רעלת וכד. לכן מומלץ מעקב הריון בר סיכון מבחינת דיקור לאור גילך מציעה לגשת לייעוץ גנטי שם קרוב לוודאי ימליצו על ביצוע. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה