שינה על צד ימין והתהפכויות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/07/2017 | 07:15 | מאת: נועה

שלום רב, אני בשבוע 35 וממש קשה לי למצוא תנוחה נוחה להרדמות ושמתי לב שהתהפעתי מצד לצד, האם יכול להיגרם נזק לעובר כתוצאה מכך? שאלה נוספת... בסופו של דבר נרדמתי על צד ימין כמעט כל הלילה... האם זה נכון שזו תנוחה מסוכנת? תודה לעונים!

הי נועה בשבוע 35 אכן מאוד קשה למצוא תנוחה נוחה לשינה. לרוב שינה על הצד עם כרית בין הרגליים תקל עלייך. הקושי בשינה על צד ימי הוא הירידה בהחזר הורידי בראש ובראשונה אלייך, אם הרגשת טוב לא אמורה להיות בעיה. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה