סוכרת הריון- חודש שמיני - שאלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

19/07/2017 | 22:03 | מאת: לילך

שלום רב, עשיתי העמסת סוכר במהלך החודש השביעי של 50 מ"ל והתשובה היתה- 133. אני בעודף משקל רציני, התחלתימאת ההריון במשקל 103 ועכשיו אני בשבוע 33 שוקלת 111. עכשיו אני בתחילת חודש שמיני. האם היה עלי לעשות בדיקה של 100 מ"ל? אם כן יש לי סוכרת הריון, האם נגרם נזק לעובר? יש לציין כי באולטראסאונד המשקל של העובר תקין לגיל ולא גדול מדי. מה דעתכם?

הי לילך 133 זו תוצאה גבולית ואם יש עודף משקל או רקע של סכרת מקובל לעשות העמסה של 100גר. עוד לא מאוחר - גשי לבצע על מנת שתהיי שקטה. בהצלחה!

21/07/2017 | 03:59 | מאת: פפפפפפ

תודה רבה לך, רק לשאול... אם משקל העובר תקין, אין ריבוי מי שפיר ושתי הסקירות תקינות וכן יתברר שיש סוכרת... האם יש מצב שיש מומים או פגיעה בעובר?

הסיכוי למומים נמוך מאוד

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה