תחושת גוש בגרון בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/07/2017 | 12:18 | מאת: אור

היי, תודה מראש על העזרה! אני בשבוע 31 להריון ולפני כשבוע התחילו לי כאבים בגרון ובבית החזה, מן תחושה של גוש בגרון שיורד מלמעלה למטה (כמו אחרי שמנסים לבלוע משהו גדול שנתקע בדרך). לפעמים הכאב ממש חריף, כאילו נתנו לי מכה חזקה בגרון. בהתחלה היתה לי תחושת שריפה ושיערתי שזה צרבת, אבל היא הפסיקה אחרי יומיים ועכשיו רק הכאב הזה תוקף אותי לעתים תכופות ובכלל לא קשור למתי אכלתי ומה אכלתי... האם אלו תסמיני צרבת או שכדאי לבדוק אם זה משהו אחר? תודה רבה!

הי אור זה יכול להיות צרבת (מאוד סביר) אבל שווה להיבדק לוודא את יכולה גם לנסות משהו נגד צרבת. אם יעזור אז זה כנראה צרבת בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה