ביות מוקדם- הקשר לגלולות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/06/2017 | 10:32 | מאת: מלכה

הפסקתי ליטול גלולות מינס לפני 3 חודשים במטרה להיכנס להריון. לקחתי את הגלולות במשך שנה. מאז קיבלתי 3 מחזורים, ולפי בדיקה ביתית בכל פעם היה הביוץ בימים 11 או 12 למחזור. בגלל שאני שומרת נידה, פספסתי את הביוץ. בעבר נכנסתי להריון מיד כשניסיתי. האם לקבוע תור לרופא לטפל בזה? האם לאחר 3 חודשים זו עדיין השפעה של הגלולות?

הי מלכה קל מאוד לדחות במספר ימים את הביוץ ע"י כדורים שנלקחים ל 3 ימים בתחילת המחזור. זה נפוץ מאוד בקרב נשים שומרות טהרה, חבל להמתין. גשי לרופא לקבל אותם. בהצלחה!

25/06/2017 | 07:18 | מאת: מלכה

האם רופא משפחה מוסמך לתת אותם? או צריך רופא גניקולוג?

עדיף גניקולוג

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה