עישון פאסיבי של גראס וסיגריות בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/06/2017 | 23:25 | מאת: גל

שלום רב, אני בת 34 חודש שביעי בהריון ראשון. הערב הייתי בחתונה שהתקיימה באולם סגור. המון אנשים עישנו, יכולתי להריח את ריח הסיגריות שהפריע לי. עבר לידי מלצר ןשאלתי אותו מדוע מעשנים באולם... המלצר אמר שזה לא רק סיגריות אלא גם חומרים נוספים. במידה ואכן נשמתי באולם סיגריות וגראס... במשך כחצי שעה עד ארבעים וחמש דקות עד שיצאתי... האם ייגרם נזק לעובר???? מיותר לציין שאני אינני מעשנת חומרים אלו. מה דעתם?

הי גל לא סביר שנגרם נזק מעישון פסיבי לזמן קצר. אל דאגה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה