יום האיחור במחזור- מה זה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/06/2017 | 08:53 | מאת: אמילי

אני מנסה להריון, ונראה לי שהחודש נקלטתי. קניתי בדיקת הריון ביתית, אני צריכה לבצע אותה יום לאחר האיחור במחזור. מה הכוונה יום האיחור? אם אני אמור לקבל מחזור ביום רביעי, אז מתי לעשות את הבדיקה?

בחמישי בהצלחה!

21/06/2017 | 13:27 | מאת: אמילי

עשיתי היום (רביעי)- יום האיחור בעצמו. כתוב שהבדיקה אמורה לגלות את זה, אבל יצא שלילי. מצד שני, אני מרגישה כבר שבוע בחילות, טעם חמוץ בפה, סחרחורות, רגישות בשדיים... ממש מבולבלת. גם המחזור לא הגיע (היום 14 יום מהביוץ). הריון או לא הריון?

כרגע זה נראה שלילי יכול להיות שהביוץ היה מעט מאוחר ואז הבדיקה שלילית מציעה לך לבצע בדיקת דם היא אמינה הרבה יותר ובשלב הרבה יותר מוקדם מבדיקות השתן

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה