העמסת סוכר 50--------------------------------------------

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

19/06/2017 | 08:06 | מאת: ריקי

שלום רציתי לדעת מה החשיבות של לאכול משהו לפני העמסת סוכר 50. אם לא אוכל כלום, האם זה ישפיע על התוצאה? מה המטרה של האכילה לפני? אם זה רק בשביל ההרגשה שלי אז אני מעדיפה לוותר על האוכל הזה בבוקר כי אוכל בבוקר עושה לי בחילות. מצד שני אם יפגע בתוצאות אז אעשה זאת...

הי ריקי אפשר לעשות את זה גם בצום. אחרי ארוחות הבדיקה מעט יותר מהימנה אבל אין בעיה גם לבצע בצום. בהצלחה!

19/06/2017 | 15:08 | מאת: ריקי

אם כך אני מבינה שאם לא אוכל, יש סיכון שהבדיקה לא תצא תקינה?

ממש לא. לעיתים הבדיקה תקינה כשאת בצום אבל בפועל היתה יוצאת פתולוגית לו היית אוכלת . את יכולה את שתי הדרכים. אם זה תקין ואין גורמי סיכון - יופי. אם יש גורמי סיכון ממילא שווה לשקול לבצע את ההעמסה הגדולה. בהצלחה!

19/06/2017 | 19:54 | מאת: ריקי

מצטערת לא ממש הבנתי. אין לי גורם סיכון. בהריון האחרון לחטט אכלתי כי לא ידעתי שצריך ויצא לי 138 אבל ה 100 יצאה תקינה. אני שואלת אם לא אוכל שוב האם רוב הסיכויים ששוב ייצא לי גבולי או לא תקין או שאין קשר בין הדברים? הכוונה כמובן לכריך עם גבינה ולא משהו מתוק

את אמורה לאכול משהו קל לפני הבדיקה. אם היא יוצאת לא תקינה נשלים את ה100. אל תימנעי מאוכל בגלל זה -להיפך. תאכלי ארוחה קטנה כמו כריך ואז תעשי העמסה בהצלחה!

לא בטוחה שעניתי על השאלה שלך - הבדיקה יותר מהימנה כשאת אוכלת לפני. כלומר אם עשית אותה בצום והיא תקינה - לא בטוח שבאמת אין לך סכרת שפספסנו. הסיכוי שנפספס אם אכלת קטן יותר, לכן זה יותר מהימן וכדאי לאכול לפני. בהעמסה של 100 צריך צום אבל מקווה שלא תגיעי אליה.

22/06/2017 | 07:13 | מאת: ריקי

אני חוששת שאם לא אוכל תצא לי תוצאה חיובית, לא שתצא תוצאה שלילית כוזבת.... האם ייתכן?

החשש הוא הפוך. אם ייצא חיובי זה יותר קל כי עושים העמסה של 100 הבעיה היא עם שלילי כוזב

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה