שק הריון ללא קוטב עוברי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/05/2017 | 20:50 | מאת: שרון

שלום, היום בבדיקת US נצפה שק הריון ללא קוטב עוברי. אני אמורה להיות בתחילת שבוע 5 והבטא לפני יומיים הייתה 5300. הרופאה אמרה שהייתה מצפה כבר לראות היום קוטב עוברי ושבכל זאת אחזור בשבוע הבא. האם ישנו סיכוי סביר שבשבוע הבא יהיה תקין? תודה!

הי שרון זה נכון שלרוב היינו מצפים לראות קוטב עוברי אבל זה שבוע מאוד צעיר. ערכי הבטא אינם מדע מדויק עם חפיפה רבה והיכולת לבצע הדמיה טובה תלויה רבות במכשיר ובבודק. במילים אחרות חכי שבוע ואז תראי. לחלוטין יש סיכוי שתראי הריון תקין. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה