כמות מי שפיר שבוע 24

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/05/2017 | 16:53 | מאת: ליטל

שלום רב. אני חייבת לציין שאני מאוד חרדה. הייתי היום במעקב שגרתי. בת 28 הריון ראשון שבוע 23.4 ותקין . בכמות מי השפיר שנמדדה על ידי טכנאית הייתה תוצאה של 11.6 afi. לטענתה זה לא תקין הפנת אותי חזרה לרופא . הרופא מצידו בדק אותי ואמר שאין כל סיבה לדאגה. שהכמות תקינה לחלוטין ולא ידוע לו על מה הייתה כל המהומה. אשמח לתשובה ותודה.

הי ליטל זה תקין לגמרי לעיתים בעיני המתבונן נראה שיש פחות מים אבל כשמודדים הכמות יוצאת תקינה וזה מה שחשוב. אכן אין סיבה לדאגה. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה