בדיקות שביצעתי היום ואין לי מושג מה התוצאה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

04/05/2017 | 15:53 | מאת: מישהי

הייי ביצעתי בדיקות דם היום ובטא וזה מה שיצא לי אני לא מבינה בזה אין לי מושג והקופת חולים שלי סגורה היום.

אני לא רואה את התוצאות ...

04/05/2017 | 22:23 | מאת: מישהיייי

Ref. values: neg<5; pos>25 אני לא כל כל מבינה שננכנסים אל תוך הבדיקה כתוב 5.12 משו

מתחת ל 5 זו בדיקה שלילית במקרה שלך (יצא 5.12) קרוב לודאי שזו התוצאה (בהנחה שעשית את הבדיקה בזמן, כלומר לאחר איחור בווסת) בהצלחה!

05/05/2017 | 08:57 | מאת: אז מה זה אומר?????

מה אני אמורה לעשות ??? זה שלילי לגמריי

05/05/2017 | 09:05 | מאת: מישהייייי

אני אגיד לך מה פספסתי גלולה לפני שבועיים וקיבלתי מחזור במוצאי שבת האחרון בדרכ זה מיום ראשון המחזור עד חמישי וכבר בשלישי הפסיק לי מרגישה עייפות בזמן האחרון סחרחורות מצבי רוח ממש רעים אמרתי אולי יעשה עוד בדיקת דם אבל השאלה היא מתי?

05/05/2017 | 09:08 | מאת: בדרך כלל

הווסת שלי היום מיום ראשון עד חמישי

כרגע זה נראה שלילי ומבחינת הזמנים זה נשמע שלילי אם את עדיין לא משוכנעת תחזרי על זה עוד שבוע

05/05/2017 | 09:18 | מאת: אוו קיי

תודה רבה רבה אני מאוד מודה לך על זמנך.. אני אעשה עוד בדיקה בשביל להיות באמת רגועה ושלווה יותר. שבת שלוםםם :)

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה