דימום קל לאחר קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/04/2017 | 22:50 | מאת: רוני

הי אני בשבוע 31+2. היום לאחר קיום יחסי מין הופיע דימום קל שנראה רק בנייר. מעבר לכך מרגישה טוב ומרגישה תנועות עובר. האם זו תופעה תקינה?

שלום רוני בעיקרון צוואר הרחם מאוד פריך בהריון בשל השפעה הורמונלית. ועדיין אין בד"כ דימום אחרי יחסים. ככלל דימום אחרי יחסים מצריך בדיקה של הצוואר והערכה עם PAP לכל הפחות . זה אכן לא משפיע על העובר אבל את מספיק חשובה. במרבית המקרים אכן תקין אבל עדיין מצריך התייחסות. גשי להיבדק. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה