הריון שבוע 14+5 וקיבלתי מכה חזקה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/04/2017 | 02:34 | מאת: מיטל

היי אני ממש בהיסטריה פתאום נפלתי לפני יומיים על המיטה אומנם , אבל מכה חזקה ממש כמו שקופצים על מתנפחים של ילדים במשחק .. ורק היום בערב פתאום שמתי לב שאני לא מרגישה אותו הדבר כאילו אין לי את התחושת נפיחות שהיתי לי עד עכשיו והבטן מרגישה כאילו היא ירדה וכבר פחות גדולה אני מצליחה לשכב על הבטן וזה לא מציק לי , ממש כאילו אני לפני ההריון האם עלי לדאוג ? אין לי שום תחושה של הריון .. דימום לא היה לי כמובן ומחר יום שישי אני לא יודעת אם יש רופאים דחופים במרכז האישה .. אני ממש חרדה תודה מראש !!

שלום מיטל בשבוע 15 לא תמיד תחושות ההריון אמינות או מנבאות משהו. מכה בבטן בשבוע זה לרוב אינה בעייתית כי הרחם החל לצאת מהאגן ולכן עדיין לא ממלא את חלל הבטן. אם את חוששת את תמיד יכולה לפנות למרכז בריאות האישה/מיון בסופש או בביקור יום ראשון למרפאה שלך בהצלחה!

22/04/2017 | 20:26 | מאת: מיטל

תודה רבה רבה על התשובה המהירה כייף שיש למי לפנות :)

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה