צואת יונים בהריון טוקסו

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/04/2017 | 23:31 | מאת: דנה

שבוע 20 הריון תקין. היום חרבנה עלי יונה על החולצה שטפתי את החולצה ואת ידי במים ולא עשר דקות הגעתי הביתה ושטפתי במים וסבון. לא נגעתי בפה כלל. האם יש סיכוי להידבקות בטוקסו כי אינני מחוסנת. דיברתי עם 2 וטרינרים ושני רופאים. לטענתם הטפיל מופרש בצואת חתול בלבד. אציין כי אין לי שום תסמיני חולי ועדין אני בפחד נוראי. תודה רבה

הי דנה אכן לא נשמע שיש חשש לטוקסו. בכל מקרה אם לא היתה חשיפה בעבר בבדיקות המעבדה שנלקחו ממך בתחילת ההריון קרוב לוודאי שיחזרו על הבדיקה בסביבות שבוע 22 לוודא שלא נדבקת במהלך ההריון. חג שמח!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה