סחרחורת בשמירת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/04/2017 | 14:45 | מאת: שירה

אני בשמירת הריון שבוע 28 אחרי תפר בצוואר הרחם שוכבת כל הזמן. הומלץ לי על טיפול בקלקסן שטרם התחלתי ובדיקות העמסת הסוכר חזרו גבוליות. היום התחילו לי לראשונה סחרחורות בכל קימה ואף תנועה של הראש. לחץ הדם תקין. אני דואגת ולא בטוחה מה הסיבה, השכיבה? הסוכר? להתחיל את הקלקסן בגלל זה? דואגת..

05/04/2017 | 13:13 | מאת: ד"ר סג'א ענאבוסי מורה

שלום שירה לגבי הקללקסאן אם הומלץ לך אז ככל הנראה בגלל אינדקציה כלשהי ולכן את צריכה להתחיל אותו לפי השיקול של הרופא שלך לגבי סוכר גבולי אז כן את צריכה לבצע העמסה של 100גר ולבסוף הסחרחורת תתכן בגלל השכיבה הממושכת בהחלט יש מקום לשקול בירור נוסף של סחרחורת כגון בדיקת רופא אף אז וגרון ונירולוג בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה