מדידות סוכר באצבע כיול

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/03/2017 | 14:58 | מאת: אני

היה לי תוצאה גבולית ב OGTT (ערך אחד חריג השאר היו תקינים) ומאז אני מודדת סוכר באצבע. השתמשתי עד עכשיו במכשיר של caresens ויצאו לי ערכים בצום בין 85-105 כל בוקר משהו אחר. נאמר לי להתחיל אינסולין וניתן לי מכשיר של FREESTYLE למדוד סוכר. עוד לא התחלתי אינסולין אבל אני רואה הפרש מאוד גדול בין הבדיקות ב2 המכשירים. הבוקר יצא לי בצום ב CARESENS 111 וב FREESTYLE 90. אחרי ארוחת בוקר ב CARESENS 144 וב FREESTYLE 119. אחרי ארוחת צהריים ב CARESENS 135 וב FREESTYLE 121. לאיזה מכשיר אני אמורה להאמין? האם באמת צריכה אינסולין אם המדידות לא אמינות? בדיקה בצום צריכה להיות איך שאני קמה או אני יכולה קודם להתארגן ואז למדוד?

10/03/2017 | 22:05 | מאת: ד"ר סג'א ענאבוסי מורה

שלום לך ככל הנראה אחד המכשירים לא תקין את יכולה לפנות לאחות סכרת עם שני המכשירים ולהשוות את הערכים בהם למכשיר שהאחות משתמשת .. ולפי זה להחליט איזה מהם הוא התקין לגבי מועד המדידה בצום את צריכה להיות בצום את יכולה להתארגן ואז למדוד כל עוד לא אכלת או שתית .. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה