אישה בהריון שבוע 25 להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/02/2017 | 00:20 | מאת: ממממ

שלום אני בשבוע 25 להריון בתחלת ההריות הייתי עם הקאות ובחילות וזה היה מתגבר שאני רואה בעלי עכשיו אני סובלת מהקאות לאחר יחס מין עם בעלי ובדיוק בשלב הגמירה האם זה תגובה סבירה .אשמח לתגובה .

07/03/2017 | 15:56 | מאת: ד"ר סג'א ענאבוסי מורה

הייי את יכולה לנסות ליטול תרופה נגד הקאה לפני יחסי מין ומומלץ לפנות לרופא שלך על מנת להעריך מידת וחומרת הבעיה (כי חסרים פרטים כמו למשל האם את מקיאה במהלך היום גם ? כמה פעמים את מקיאה?) ולהתאים לך טיפול הולם . בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה