עזרה דחופה בפיענוח בדיקה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/02/2017 | 23:43 | מאת: פאני

שלום רב , אפשר לקבל עזרה בפיענוח בדיקה לטוקסופלזמה ?7 שבועות של הריון. התוצאות toxoplazma IGM - negative Toxoplazma IGG 2.60 IU/ML *(0.00-1/60) רשום borderline התוצאות חזרו על עצמן בשתי בדיקות בהפרש של שבועיים. האם זה מסכן את העובר ? מה המשמעות של התוצאה? האם זה אומר שבשבועות הראשונות של ההריון המחלה הייתה פעילה ? תודה רבה מראש ! פאני

07/03/2017 | 15:53 | מאת: ד"ר סג'א ענאבוסי מורה

היי פאני לא ברור לי מהשאלה אם נכתב ליד הIGM Borderline ??? או ליד הIGG? למרות שהבדיקה נראית שלילית (כלומר לא נחשפת) אך לאור שלא ברור לי בדיוק מה נכתב בתשובה מומלץ לפנות לרופא שלך או לזיהומולוג בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה