פיענוח בדיקה בשבוע 18

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/02/2017 | 20:09 | מאת: ריקי

שלום רב, אני בשבוע 18 וקיבלתי תוצאות בדיקת דם מה זה אומר ? הרופא ביקש לחזור על בדיקת הדם בשבוע 25 לא מאוחר? בנוסף טען שאז יחליט על טיפול אנטיביוטי, אודה לתשובתכם TOXOPLASMA-IGG 3.00 IU/ML Negative (TOXO IGG 0-7.2 IU/ML = NEGATIVE ) (TOXO IGG 7.2-8.8 IU/ML = BORDERLINE) (TOXO IGG >=8.8 IU/ML = POSITIVE ) TOXOPLASMA-IGM NEGATIVE

22/02/2017 | 20:00 | מאת: ד"ר דנה אירגה

עפי הנתונים נראה כי לא נחשפת לטוקסופלזמה האם היה חשש? אנא פני בנוסף ליעוץ רופא זיהומולוג בקופה לשקילת צורך בהמשך בירור עפי נתוניך בהצלחה

22/02/2017 | 21:51 | מאת: ריקי

בדיקות המעבדה ביקשו בדיקה חוזרת ,הרופא ביקש לבצע יחד עם המסת סוכר בשבוע 25 האם לא מאוחר ?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה