בדיקת התפתחות תקינה של ההריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/02/2017 | 20:41 | מאת: מלאך

שלום.. נכנסתי להריון . הווסת האחרון היה ב 12/12/16.. הלכתי לאולטראסונד ב 4/2/17 והייתי אמורה להיות בשבוע 7 אך הרופאה אמרה שיש שק הריון, שק חלמון והד עוברי קטן וזה תואם לשבוע 5.5 ולא 7 והיא אמרה שזה כנראה הריון צעיר וביקשה לחזור בעוד שבוע לבדיקת תקינות הריון.. הלכתי אתמול ב 11/2 ..היא אמרה שזה התפתח ועכשיו יש קוטב עוברי 0.5 ס"מ וזה תואם לשבוע 6.5 אך עדין לא הופיע דופק.. היא נתנה לי תקווה שזה מתפתח תקין. אבל אנע מאוד מודאגת.. רוצה עזרתכם.. האם התפתחות העובר בצורה הזאת תקינה? מה זה הריון צעיר ? זה הריון תקין? האם יכול להיות הבדל מעל 10 ימים בין ווסת אחרון לגיל ההריון? תודה מראש...

15/02/2017 | 10:46 | מאת: ד"ר דנה אירגה

בשב' 6.5 אמור להיות דופק עוברי אנא המשיכי מעקב רופא נשים מטפל , כמו כן תוכלי לפנות למכון האולטרהסאונד לקבלת תשובה לגבי תקינות ההריון עפי הבדיקה בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה