שאלה לגבי שימוש בדיקלקטין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

09/02/2017 | 17:35 | מאת: שי

שלום רב, הבוקר נטלתי כדור דיקלקטין ראשון לאחר ארוחת הבוקר, כמו שאמר לי הרוקח. כעת רואה לפי ההנחיות באינטרנט שצריך לקחת לפני השינה... ולקחת בשעה קבועה. האם לקחת הלילה לפני השינה את הכדור או מחר בבוקר? הבחילות הפסיקו לי אבל אני מרגישה עייפות קיצונית וגם דופק גבוה, הגוף אמור להתרגל לכדור? תודה רבה מראש.

15/02/2017 | 10:37 | מאת: ד"ר דנה אירגה

את הכדורים אמורים להתחיל לקחת בלילה. יש לקחת 2 טבליות לפני השינה אם כעבור 3 ימים ללא הטבה הוסיפי טבליה אחת בבוקר, ובאם ללא הטבה ואם עדיין סבלת מבחילות הוסיפי טבליה אחת בשעות אחר הצהריים החל מהיום החמישי זהו גם המינון המירבי לתרופה: 4 טבליות ליממה. אין לקחת יותר מ 4 טבליות ליממה. יש להתייעץ בנוסף עם רופא מטפל בהצלחה . ובהמשך אם ללא הטבה להמשיך לכדור נוסף בבוקר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה