גיל ההיריון גבוהה ממה שאמור להיות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/02/2017 | 04:20 | מאת: ויקי

שלום, אני בשבוע 10.4, הייתי אתמול אצל הרופא והוא אמר שלפי האולטרסאונד גיל ההיריון הוא 11 שבועות. זה קצת מלחיץ אותי, כי לפני כן הייתה לי הפלה בשבוע 13 כאשר העובר הפסיק להתפתח בשבוע 11 כבר ובאולטרסאונד האחרון אמרו לי את גיל ההיריון שבוע אחד פחות. האם גיל ההיריון גדול יותר ממה שאמור להיות זה משהו לא תקין? תודה רבה מראש.

15/02/2017 | 10:06 | מאת: ד"ר דנה אירגה

פער של שלושה ימים בגיל ההריון הינו תקין יש להמשיך מעקב הריון אצל רופא נשים מטפל בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה