תוצאות בדיקת CMV בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/01/2017 | 01:50 | מאת: נועה

שלום בהריון, כעת בערך בשבוע ה- 24. לפני כ -10 ימים עשיתי בדיקת דם, ומצ"ב קישור ישיר לתמונה של התוצאות. בהריון קודם לפני כ-4 שנים, היה לי CMV בזמן ההריון, ולתינוקת היה CMV מולד, אך לשמחתי כל הבדיקות היו תקינות וההתפתחות תקינה. בבדיקת הדם העדכנית, כתוב: CMV-IGM BORDERLINE בהמשך מופיעים עוד נתונים בקשר לזה. רציתי לדעת במה מדובר מה המשמעות של תוצאה גבולית? האם זה מעיד בוודאות על הדבקה? והאם ניתן לדעת מתי היתה ההדבקה? מה משמעות הנתונים שבהמשך? האם זה יכול להסביר את החולשות שהיו/ויש לי ? נדרשת בדיקה חוזרת? והאם קיים סיכון לעובר או שאם היה לי CMV בעבר, אז אין בעיה? קישור ישיר לתמונה של התוצאות: https://srv214.gif.co.il/images/559282cmv.jpg תודה רבה

01/02/2017 | 13:53 | מאת: ד"ר דנה אירגה

נועה שלום יש לפנות ליעוץ זיהומולוג בהריון , לעבור על כל הבדיקות מהעבר ולקבל הסבר מפורט אודות סיכונים אם ישנם וסיבוכים אפשריים/צורך במעקב וכו בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה