בדיקות לפני הריון ראשון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/01/2017 | 22:52 | מאת: אורי

שלום רב, אני בן 36 ובת זוגתי בת 35 ללא בלוטת תריס מטופלת קבוע באלטרוקסין. אנחנו יחד כ7 שנים בהם היא השתמשה ומשתמשת בגלולות. אנו מתכננים להתחתן בשנה הקרובה ולאחר מכן בשאיפה הריון ראשון. האם יש בדיקות שכדאי לעשות בכדי לראות אם יש צורך בטיפול כלשהו על מנת לשפר את הפוריות עקב גילנו ו/או למנוע אפשרות של מומים או סיבוכים תוצאה מהריון בשלב זה בחיים? כמו כן, האם כדאי בינתיים לשקול הקפאה של ביציות לפני שמתחילים בנסיונות להריון טבעי (שכאמור יתחילו רק בעוד מס' חודשים)? תודה, אורי

01/02/2017 | 13:47 | מאת: ד"ר דנה אירגה

אורי שלום, יש לפנות ליעוץ גינקולוגי מסודר ולדון בבדיקות אותן יש לבצע לפני הריון נטילת ח פולית וכן לפנות ליעוץ גנטי בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה