נטילת דרלין 10 מ"ג בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/01/2017 | 16:51 | מאת: שיר

היי, כיום אני נותלת דרלין 10 מ"ג רק כאשר אני מרגישה שזה נחוץ לי להורדת סיפטומים של חרדה לפני אירועים ספציפיים כמו דיבור מול קהל, פרזנטציה וכו.... בממוצע פעם עד פעמיים בשבוע (כלומר סה"כ בשבוע 2 כדורים) כיום בעלי ואני מתחילים לנסות להכנס להריון, האם אני יכולה להמשיך לטול דרלין באותה התדירות? גם בשלבים הראשונים של ההריון? תודה רבה- שיר

01/02/2017 | 13:39 | מאת: ד"ר דנה אירגה

שיר שלום, מי נתן הטיפול? האם במעקב פסיכיאטר? קרדיולוגי? מעקב רופא משפחה? מומלץ לפנות ליעוץ טרטולוגי מסודר במרכז הטרטולוגי לקבלת פרטים על התרופה וכן לפנות לרופא נשים מטפל ולשקול צורך בבירור מתאים, הפסקת או המשך טיפול בהריון. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה