חבל הטבור סביב הצוואר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/12/2016 | 13:21 | מאת: טלי

שלום! אני בהריון שבוע 28 חבל הטבור של העובר נצפה באולטראסונד מלופף סביב צוואר העובר פעמיים האם זה מסוכן? העובר יכול להיחנק? אני ממש בלחץ תודה מראש

09/01/2017 | 15:03 | מאת: ד"ר רבקה פרנקל

הרבה ילודים נולדים עם חבל טבור כרוך סביב הצוואר שלא גורם לכל מצוקה במקרים מאד נדירים גורם למצוקה עוברית אין הנחיוצ ברורות מה לעשות אם נתקלים בתמונה כזו באולטראסאונד אלא אם כן זה מתווסף למצבים אחרים שמחשידים למצוקה עוברית כמו האטות במוניטור העצה הכי טובה שיכולה לתת לך לעכוב היטב אחר תנועות עובר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה