נפילה על הרגל בשבוע 12

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/04/2007 | 11:18 | מאת: סיגל

שלום לך,אתמול נפלתי על הרגל השמאלית ,וכנראה השריר ברגל נתפס חזק,אני בסדר,רציתי לשאול האים עלי להגיע לבדיקה בנוגע לעובר.? בברכת חג שמח וכשר סיגל

כן סיגל יש בהחלט להגיע לבדיקה ולראות מה מצבו של העובר במידה ואת מרגישה תנועות היטב זה סימן טוב נפילה מכל סוג שהוא עלולה לגרום להפרדות שליה ולכן יש להבדק בברכת חג שמח

שלום סיגל תוספת לתשובתי אליך מאחר ואת בשבוע 12 אינך צפויה להרגיש תנועות עובר בשלב זה הרצון להכליל את התשובה לנושאי נפילה בהריון גרם לזה להשמע לא ברור מקווה שאת ועוברך מרגישים טוב ונהנים מהחג היזהרי מנפילות

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה