דחוף צריך עצה בקשר לחולה סכרתי עם סרטן הערמונית

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

09/06/2009 | 01:33 | מאת: משה

שלום אבקש את עזזרתך בכל לשון של בקשה מה סיכויי הטיפול האם כדאי להתחיל בטיפול ואם כן מאיזה סוג בבכלל אני גיליתי את המחלה לפני 6 חודשים ואני סוכרתי בן 57 מפחד לפגוש רופא ומאד רוצה לדעת האם יש טעם???

לקריאה נוספת והעמקה
09/06/2009 | 16:12 | מאת: יעקב לא רופא ולא מטפל

למשה שלום. ראשית צא מהלחץ. סרטן הערמונית אינו גזר דין מוות. יש חיים עם המחלה ובד"כ לא מתים מהסרטן אלא מתים עם המחלה מדברים אחרים כאשר מגיע הזמן. בגילך חשוב מאד לטפל ולא להזניח ולכן גש לאורולוג ושמע מה יש לו להציע לך . לאחר מכן אם לא תהייה שקט גש לקבל חוות דעת נוספת מאורולוג נוסף. שאל אנשים שטופלו אצל הרופא שהחלטת כי אתה רוצה שהוא יטפל בך. בקיצור קח את הזמן אבל אל תזניח. הסכרת לא מפריעה לטיפולים הסרטן הערמונית ,אבל הרופא צריך להיות מודע לעובדה שאתה סכרתי . אריכות ימים בבריאות. יעקב.

15/06/2009 | 19:21 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

למשה שלום אנא כתוב לנו פרטים יותר מדוייקים : גיל, PSA , תשובת ביופסיה וכו'. אין שום קשר בין מחלת הסוכרת וטיפול בסרטן הערמונית. אני מציע לך להגיע לקבוצת התמיכה שלנו , לפגוש אנשים כמוך ותוכל לקבל חיזוקים . ד"ר אריאלי

מנהל פורום סרטן הערמונית