האותיות הקטנות של הביטוח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

24/06/2000 | 09:02 | מאת: משה

אני מבוטח ביטוחים רפואיים מכל הכיוונים :עבודה ,פרטי ,איגוד עובדים וכו' כאשר נזקקתי לניתוח דיסקוס בצוואר גיליתי להפתעתי שכל הביטוחים אינם מכסים את הניתוח בטענה :"שאין הביטוח מכסה שינויים ניווניים בעמוד השדרה ".חבל"ז -יכולתי לרכוש דירה בסכומי הביטוח לאורך שנים או לחסוך לניתוח בבנק ולא לזרוק את כספי על קרן הצבי החמקמק ששמו "ביטוח ניתוח " או "ניתוחית" או ביטוח משלים כלשהו. יצויין שלא התלוננתי מעולם על כאבי גב או צוואר ועל משקל זה כל מה שאנחנו עוברים חוץ מסרטן הוא ניווני.

27/06/2000 | 10:34 | מאת: יריב אבני

משה שלום. אני לא ניתקלתי בטענה הזו של "שינויים ניווניים". אני אשמח אם תעדכן אותי ספציפית באיזו פוליסת ביטוח פרטי אתה מכוסה ודרך איזו חברת ביטוח ואז אוכל לבדוק האם אכן קיים סעיף מחריג זה אשר אני אינני מכיר. דרך אגב לדבריך אתה מבוטח בביטוחים רפואיים גם באופן פרטי וגם דרך העבודה אני לא מוצא טעם בכך שאתה ב"כפל ביטוח" היות וזהו בזבוז כספים מיותר.

04/07/2000 | 07:12 | מאת: משה

עיין בפוליסת הביטוח של "בריאות " בחברת שמשון ותמצא את הסעיף אשר בתואנה שלו לא מומן הניתוח שלי בחוליות הצוואר (דיסק פרוץ)"אין הפולסה מכסה ניתוח בעמוד השדרה הנובע משינויים ניווניים בעמוד השדרה" .ליצירתיות של אנשי הביטוח אין גבול.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל