האם יש ביטוח שמכסה ניתוחי מעקפים

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

30/05/2000 | 21:56 | מאת: נתן

האם יש ביטוח משלים שמכסה ניתוחי מעקפים אצל כל מנתחי לב שאבחר ? איזה ביטוח מאפשר לקבל פיצוי גם על ניתוחים שבוצעו במסגרת קופת החולים שלי ?

31/05/2000 | 16:10 | מאת: יריב אבני

נתן שלום. לפי הבנתי את שאלתך, אתה מתכוון לביטוח רפואי משלים פרטי. אם כן, כל הפוליסות המקיפות -יותר ולרוב המקיפות- פחות, מכסות את בחירת המנתח, המרדים והאשפוז. יש לזכור כי לחלק מהפוליסות יש תקרות תשלום לכל סעיף. כל הפוליסות הפרטיות מעניקות פיצוי למבוטח שעשה את הניתוח על חשבון קופ"ח היות ובעצם תביעת הניתוח מקופ"ח חברת הביטוח חוסכת כסף רב, זו הסיבה למתן הפיצוי למבוטח אשר לפעמים הרוויח מהעניין.

04/06/2000 | 12:02 | מאת: אמיר לינצ'בסקי

נתן שלום, כפי שענה לך מנהל הפורום כל הביטוחים המשלימים מכסים ניתוחי מעקפים, בצורה זו או אחרת. במידה ואתה מעוניין לקבל פרטים על מנתחים העובדים בבית חולים אסותא, בית החולים הפרטי הגדול ביותר בישראל, אתה מוזמן לפנות בדאר אלקטרוני או בטלפון 03-5201507/8 בברכת בריאות אמיר לינצ'בסקי מנהל שיווק בית חולים אסותא

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל