ביטוח נסיעה לחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

30/04/2000 | 14:46 | מאת: משה בליזובסקי

האם הביטוח של חברות כרטיסי האשראי (לבעלי כרטיס זהב) הינו ביטוח רפואי מלא, או שמא אני צריך לרכוש הרחבות בטרם אני נוסע לחול? אודה על תשובתכם המהירה

30/04/2000 | 16:28 | מאת: יריב אבני

חברות כרטיסי האשראי מעניקות ביטוח רפואי בסיסי הנקרא ביטוח נסיעות לחו"ל. הפוליסה בתוקף כל עוד כרטיס האשראי בתוקף. הכיסוי הינו בגין 45 יום מרגע היציאה מהארץ, אין צורך להודיע לחברת כרטיסי האשראי על הנסיעה . הפוליסה מכסה אנשים בריאים עד גיל 75 אשר אינם נוטלים תרופות למחלות כרוניות כגון לחץ דם, סכרת, לב, אסטמה, כליות וכו'. הכיסוי הינו עבור ניתוחי חירום כאשר לכל ניתוח תקרת החזר כספי. אין כיסוי להשתלות בפוליסה זו. ניתן להרחיב הכיסוי תמורת תשלום פרמיה להרחבות כגון: אשה בהריון עד לשבוע 26, ספורט חורף, הארכת תקופה השהיה מעל 45ימים, ביטוח לגיל מבוגר מ 75 שנים, הוספת בני משפחה, הגדלת תקרת גובה הכיסוי ועוד. מומלץ לנוסעים למזרח ( אוסטרליה, ניו זילנד, תאילנד וכו') להרחיב את הכיסוי הרפואי. לפרטים נוספים לכרטיס ויזה או דיינרס ניתן לפנות אל 039532888 או לחוברת תנאי הפוליסה הנמצאת בסניפי לאומי ודיסקונט. מומלץ לקרוא את תנאי הפוליסה לפני היציאה לחו"ל. נסיעה נעימה.

30/04/2000 | 17:47 | מאת: משה בליזובסקי

תודה על התשובה המהירה, מזמן לא נתקלתי בזמן תגובה כה מהיר. המשיכו כך

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל