אבנים בכליות שאובחנו שוב

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

28/01/2016 | 15:18 | מאת: אורי

יש לי היסטוריה של אבנים בכליות מ-1996 שהיו ויצאו. בנובמבר 2015 עשיתי בדיקת US תקופתית ואובחנו לי אבנים חדשים (שלא אובחנו בבדיקות הקודמות). לא אושפזתי ולא היו כאבים. האם זה החמרה למצב רפואי שבחצי השנה האחרונה? יש לי נסיעה לחול באפריל 2016. איזה פוליסה אני צריך בשביל כיסוי מלא ואיזה חברת ביטוח? תודה!

שלום אורי, באופן כללי כל מצב רפואי שאובחן או טופל במהלך חצי שנה שקדמה לעריכת הביטוח הוא מצב קיים. בעיקרון עליך לרקכוש ביטוח נסיעות עם הרחבה למצב רפואי קיים, לאחר שתצהיר על המצב הרפואי . ביטוח כזה ניתן לרכוש אצל כל אחת מחברות הביטוח או סוכני הביטוח. שים לב שביטוח נסיעות לחו"ל מטפל במצבי חירום בלבד שעלולים להתרחש במהלך השהות לחו"ל וזהו אינו ביטוח רפואי. אם ניתן לדחות טיפול עד לחזרה לארץ או ניתן להשיבך לארץ להמשך טיפול, חברת הביטוח רשאית לעשות כן . לכן ההגדרה "כיסוי מלא" היא בהתאם לסוג הביטוח כמובן. בהצלחה .

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל