אנורקסיה וביטוח נסיעות לחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

07/09/2015 | 10:01 | מאת: ראובן

בתי רוצה לנסוע לטיול ממושך בחו"ל. היא מאובחנת כסובלת מאנורקסיה אבל משקלה היום תקין. האם יש מגבלות ביטוח נסיעות . האם יש מגבלהת ביטוח למקרה של פינוי בהטסה ?

שלום ראובן, ביטוח נסיעות, הגם שנוטים להקל בו ראש, הוא ביטוח לכל דבר ויש להתאימו באופן אינדיבידואלי. אם קונים מוצר מדף, אז בוודאי שתהיינה מגבלות ועל כן אני מציע לך לפנות לסוכן ביטוח על מנת שירכוש מוצר המותאם ספציפית לביתך ויכלול את כל הכיסויים הנדרשים בהתאם לרקע הרפואי שלה. מוצרים בהתאמה אישית קיימים בכל חברות הביטוח. ברגע שמוצר מותאם אישית, ההתאמה חלה על כל רבדי הכיסוי, כולל פינוי והטסה רפואית. אם בכל זאת תרצה לפנות ישירות לחברות הביטוח, אני מציע להציג את הרקע הרפואי ולקבל אישור שהמוצר הותאם אישית (בתהליך שנקרא חיתום רפואי). בברכה, רן

07/09/2015 | 14:50 | מאת: ראובן

תודה רבה רן. איפה אפשר למצוא את סוכני הביטוח האלה שמכינים מוצר מותאם אישית ?

שלום ראובן, ביטוח נסיעות, הגם שנוטים להקל בו ראש, הוא ביטוח לכל דבר ויש להתאימו באופן אינדיבידואלי. אם קונים מוצר מדף, אז בוודאי שתהיינה מגבלות ועל כן אני מציע לך לפנות לסוכן ביטוח על מנת שירכוש מוצר המותאם ספציפית לביתך ויכלול את כל הכיסויים הנדרשים בהתאם לרקע הרפואי שלה. מוצרים בהתאמה אישית קיימים בכל חברות הביטוח. ברגע שמוצר מותאם אישית, ההתאמה חלה על כל רבדי הכיסוי, כולל פינוי והטסה רפואית. אם בכל זאת תרצה לפנות ישירות לחברות הביטוח, אני מציע להציג את הרקע הרפואי ולקבל אישור שהמוצר הותאם אישית (בתהליך שנקרא חיתום רפואי). בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל