ביטוח לאחר ניתוח בריאטרי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

25/04/2015 | 00:08 | מאת: עפר

אני מנותח מעקף קיבה טרי (כמה שבועות), וצריך ליסוע לכנס אקדמי בצרפת. איזה ביטוח נסיעות אני יכול לעשות?

שלום עפר, הביטוח שאתה צריך הוא ביטוח נסיעות הכולל הרחבה מיוחדת להחמרה במצב רפואי קודם שאירע או טופל במהלך ששת החודשים האחרונים (הרחבה רגילה של מצב רפואי קודם אינה מכסה אירועים במהלך ששת החודשים האחרונים שקדמו לנסיעה ולכן היא לא מתאימה לך). יש בשוק מספר חברות ביטוח הכוללות את הכיסוי כגון פספורטכארד, הראל, ביטוח ישיר, הפניקס וכדומה. בהצלחה. נ.ב - בלי שום קשר לביטוח חשוב לקבל אישור מהרופא המטפל לטיסה.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל