האם מותר טיול לחול אחרי ניתוח בריאטר

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

02/04/2015 | 10:20 | מאת: נדיה

ב 6/4/15 אני אעבור ניתוח קיצור קיבה שרוול, 22/5/15 יש לי טיסה לחול טיול עובדים לאיטליה 6 ימים.השאלה : האם לוותר על הנסיעה, ואם לא האם חברת הביטוח תבטח אותי ? לי יש גם ביטוח פרטי כבר 18 שנים ואף פעם לא הזדקקתי לו.

שלום נדיה, הביטוח הפרטי אינו רלוונטי לנסיעה לחו"ל. בקשר לשאלת המותר או אסור - עלייך לברר זאת עם הרופא המטפל. ככל שהרופא המטפל יאשר לטוס, יש בשוק חברות המבטחות מועמדים שעברו לאחרונה טיפול רפואי בתנאי כיסוי מתאימים. בהצלחה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל