נסיעה לחו"ל לאחר ניתוח קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

20/02/2015 | 11:32 | מאת: יצחק ב

לאחר איזו תקופת זמן מותר לטוס ל חו"ל ? אחרי ניתוח קיצור קיבה מסוג שרוול? והאם עלי להודיע על כך ל חברת ביטוח הטיסה

שלום יצחק, תקופת הזמן לאחר ניתוח היא שאלה רפואית ועליך להיוועץ ברופא המטפל, שכן מעבר לעניין החלמה יש לקחת בחשבון גם את הטיסה ככל שזו משפיעה. וכמובן שכדאי להודיע על כך לחברת הביטוח לפני רכישת הביטוח. כך תוכל לוודא שבמידת הצורך אם תהיה חס וחלילה החמרה בעת השהות בחו"ל, יהיה לך כיסוי ביטוחי. בהצלחה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל